Днес Дони  и Нети са като скачени съдове Любовта им изглежда

...
Днес Дони  и Нети са като скачени съдове
Любовта им изглежда
Коментари Харесай

Дони призна смразяваща тайна! Тя дълбоко наранила Нети

Днес Дони  и Нети са като скачени съдове

Любовта им наподобява безбрежна, двамата са като родени един за различен. Но нещата сред Добрин Векилов, по-известен като Дони и брачната половинка му Антоанета Добрева-Нети не постоянно е била толкоз безоблачна.

Двамата са имали своите „ подводни камъни “ и повода за тях била в музиканта. Това Дони призна с половин правилник в изявление пред Би Ти Ви.

Двамата с Нети нямаха деца цели единадесет години, само че повода не била актрисата и певица, а той. И по-скоро неговият боязън и дебелоглав, тъй като той не желал да става баща.

Певецът не желал освен деца от нея, а от която и да е друга жена. А Нети могла да забременее умерено, само че мъжът й не желаел да става родител. Днес той се радва на единствената си дъщеря Лилия и не може да си показа живота си без нея.

А страхът на Дони идвал от фамилна обремененост. Той имал властна майка, която постоянно взимала решенията сама, без да се преценява с мнението на баща му, който постоянно оставал в нейната сянка. Нети се оказа по-безстрашна от него обаче и призна, че била осиновена.

Иначе родът на таткото на Дони произхождал от бунтовна Копривщица, като неговия прародител Димитър Векилов бил хъш и въстаник на Ботев. Той се сражавал и на Шипка. А неговата сестра ушила знамето на Априлското въстание.

Източник: Хотнюз,Crimesbg.com

 

 

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР